Sunday, September 23, 2012
12:12 AM
Assalamualaikum. Hari ni entri Qis agak pendek/panjang sikit. kenapa? sebab Qis nk edit blog Qis dengan tutorial Lyssa Faizureen
Korang ade BFF tak??? ade la. Huh! Qis nk crita sikit psl BFF Qis tu.

1) Sofea Nur Adreena
Name : Sofea Nur Adreena
Nickname: Yana Sofea
Age : 12 year young (older than Qis -.-")
D.O.B: 2 March 2000
Single For Life =)
UPSR Candidates 2012 (5A)

Sofea ni budak yg playful, suka berkawan dan yg dia paling suka ialah KUCING =3 meow~

2) Nur Amira Imanina



Nama: Nur Amira Imanina
Panggilan: Amira
Age: 11 year young (same ngan Qis xP)
D.O.B: 1 Januari 2001 (tpi tak same 
╥_╥)
Status: Single for Life (sebenarnye ade, tpi Qis tak ingat name dia  ╥_╥ )
UPSR Candidates 2013



masih windu ngan ehem ke??? hehehe xD

3)Marsha Valerie

Name: Marsha Valerie
Nickname: Marsha
Age: 13 year young (younger than my second elder brother)
D.O.B: 13 March 1999
Also single for life. xP
PMR Candidates 2014


dia ni adelah kakak angkat yg terbaik di dunia ini. hehehe. kak Marsha suka K-POP. Qis 0.1% suka je, 99.9% tak suka K-POP.

sebenarnye ade lgi BFF Qis .... tpi mls nak crite psl diorang (¬_¬)

Sampai sini saje la... Assalamualaikum


Lots of love,
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart