Sunday, October 7, 2012
7:36 AM

Konnichiwa...Esok ramai skolah nk exam akhir tahun, kan?? Qis berdoa korang berjaya ye.. Korang pun doakan Qis sebab Qis skrg exam minggu ke-2...minggu pertama tu exam UPKK (Ujian Penilaian Kelas Kafa) minggu ke-2 ni pulak exam akhir tahun Qis kat sekolah cina... and then tuition cuti sekolah darjah enam nnti.. and then tahun depan Qis UPSR T^T ...tapi Qis nk berhenti sekolah agama tahun depan...kalau tak nnti pening kepala, tak ade mase nk practice kelas piano dan Qis terus pengsan, meninggal dunia and masuk kubur masa tu. alahai, Qis ni..be positive. >3<  Sampai sini saje la. Korang berdoa Qis supaya Qis berjaya untuk exam terakhir darjah 5 ni... Assalamualaikum dan Sayonara.

Lots of love,
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart