Monday, December 31, 2012
5:58 AM
Assalamualaikum and Annyeonhaseyo.


Hehe.. Apa khabar, chingu? Alhamdulillah, Sarah dh sembuh. Hehe.. Ada sesiapa yg tak sabar nk balik sekolah ni? Kalau untuk sarah, sarah memang mcm tak rasa excited sgt la.. hmm entah knapa... ye la kan, kalau nnti mse sekolah, tak boleh main-main tau. Sarah kena focus UPSR ni.. I'm the last victim of UPSR.. Aish jinjja... nnti rindu oppa sarah.. T^T *sob sob* Tak pe la... nsib baik ada gambar diorang... hehe..
Ini masih belum berakhir lagi. Ini hanya permulaan sahaja. 
Dear 2013, please be awesome than 2012. 
Hehe... Memang tak ada kerja la budak ni... Haha.. Anda semua tolong wish Sarah, tau.. Kalau Sarah dapat 5A nnti, boleh pergi Korea ataupun pergi konsert/showcase Super Junior oppa ataupun beli brg-2/album Super Junior kalau ada jual. Teringin sangat.. Short Entri. Mianhae. Haha :D
Assalamualaikum and Kamsahamnida.

Happy New Year 2013
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart