Tuesday, December 25, 2012
12:00 AM
TAMAT.

STICKY POST. 
(Only available until 25 Dec 2012, Tuesday)

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo.
Qis dah agak lama tak buat segmen, kan? Qis tengok memang ramai blogger buat segmen review blog. Anda mahu join? Jom join segmen dari saya.



Syarat-syarat
 Follow blog Qis.
 Like FB Page di SINI atau SINI. *sunat*
 Follow Twitter Qis. *jika anda ada*

Anda hanya letak link blog anda di komen entri ini. Tidak perlu membuat entri. Kalau nak buat entri pun boleh. Tak kisah pun, yang penting join. *wink
*Kepada KPOP lover, jika anda join segmen ini, anda boleh dapat gambar bias anda (jangan banyak sangat sampai 25 :P ). contoh: http://******.blogspot.com pr G-Dragon(BigBang), Leeteuk(SuperJunior), Minhyuk(BTOB),  dan apa-apa saja yang bias yang anda mahu.
Due date until 25 Dec, Tuesday. ( I'm an Islam and I don't celebrate Christmas.)

Until then,short entri. Assalamualaikum and Bye. :D

Labels:

blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart