Tuesday, December 4, 2012
5:00 AM
My Evil Laugh Maknae, Kyuhyun.

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo.

Sarah mahu cakap 'Segmen Holiday: Free Header Clipping Mask by BS' sudah pun tamat kerana limit orang sudah pun 10 orang.. tapi ada yang lebih, so yang lain/lebih tu pun untung la, kan. hehe Sekarang ni Sarah pun baru saja lepas kelas piano, so agak penat la. Kalau yang BARU nak join tu, maafla ye.

Sarah pun dah ada tulis mcm note kat Senarai Peserta tu... ada beberapa header yang Sarah dah siap sebab mereka ni cepat join. insya-Allah, nanti Sarah pun buat segmen lagi suatu hari.. Next year Sarah UPSR. So, mungkin Sarah jarang/langsung tak on9, kena fokus.

Sampai sini saja la. Assalamualaikum dan bye. Peace-No-War :D
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart