Saturday, January 26, 2013
7:05 AM
Assalamualaikum and Annyeonghaseyo.

My husbands and unnie Farahin's husband are cute. >3<

♪♩♬ It's been a long long long long long time~ Something's never change. Here we go again. Feel like I'm loosing my mind. Shake it off. Then you go, I don't care. Just go NUMB~♪♩♬
Haha. Why am I singing Usher's Numb? Hehe. Back to the title. (Transform to Malay language -evil laugh- ) Sebenarnya masa cuti sekolah lepas, gua ada buat segmen review blog. Tapi tak sempat nak update masa tu. Mianhae. Jadi, hari ini gua cadang nk review blog cuti sekolah tu dan today. -evil laugh- Let's go!!

1) Natasya Pink
Kak Tasya ni join segmen saya yg lepas. Tapi saya mungkin nnti dlm fb saya hantar gambar SHInee dlm inbox. Hehe. Kak Tasya ni mmg org baik dan cantik. Kak Tasya ni suka SHInee. Saya suka singgah kat blog akak. Mianhae kalau review blog ni agak TERLALU lama. -run with evil laugh-
Kalau nk singgah klik gambar blog beliau.

2) Cik Yaya
Cik Yaya pun join segmen saya jugak. Masa tu saya first singgah kat blog beliau. Dia share freebies header clipping mask saya. tapi takpe. saya mmg tak marah pun. hehe
Kalau nak singgah klik gambar blog beliau.


3) ELFarahin
Saya selalu singgah blog unnie ni. Memang ohsem. Unnie pun minat Super Junior jugak. We're Malaysian ELF. Haha. Husband unnie ialah Kim Jung-woon aka YESUNG. Hehe. Unnie adalah calon SPM while saya calon UPSR. Alahai. Nanti tak boleh baca tweet oppa kami. Rindu~ -evil laugh-
Kalau nak singgah klik gambar blog beliau.

4) Kak Suraya
Sebenarnya, saya sengaja nk jalan-2. takde idea nk tulis. Kak Su sebenarnya orang yg peramah, baik, sopan. Itu Ini... Haha. Mianhae, terlebih pulak. ;P
Kak Su mmg jarang kot blogwalking. Tapi takpe. But still love your blog.
Kalau nak singgah klik gambar blog beliau.

5) Balqis Fatini
Aing~ Nama kami hampir sama. Balqis... tapi nama belakang tak sama. Hehe. Saya rasa dulu mcm pernah singgah la.. hmm... dah lama kot masa tu. -evil laugh- Tapi saya ada rasa kecewa sikit sebab kak Balqis ni tak suka Korea drama. Bukan maksudnya paksa, tau. Cuma kecewa sikit~ aje. Hehe, btw keep blogging.
Kalau nak singgah klik gambar blog beliau.

6) Farah Arina

-sigh- Saya rasa dulu saya pernah terjah blog unnie ni... tpi tak ingat la Farah yg mana masa tu... Hehe.. Sejak tak selalu blogging blog mcm ni, mesti terlupa. -evil laugh and run- whee~ Keep Blogging. =D
Kalau nak singgah klik gambar blog beliau. (LEFT or RIGHT)

7) Hazirah Muslim

Alhamdulillah. Dapat jugak bukak blog Hazirah. Hehe. penat saya cari. Hehe.
When first time I'm blogging this blog, I thought it was blogskin. But when I click the profile, suddenly it's a page. Interesting. But almost as blogskin. -evil laugh-
Mahu terjah blog ini? Klik gambar blog beliau.

Korang perasan tak, yang saya ada tulis evil laugh? Tandanya saya ni takde benda nak taip. -run-
Sampai sini sahaja la. Assalamualaikum and Kamsahamnida.
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart