Friday, February 22, 2013
5:25 PM
Assalamualaikum dan annyeonghaseyo. Hampir seminggu tak update post~ Mianhae~ Disebabkan banyak kerja sekolah dan experiment semakin bertambah, blog ni pulak diabaikan sepi~ :(


Semalam, guru kelas aku tak datang. Jinjja? Hooray! Tapi malangnya digantikan dengan cikgu BM. *sedih* Lepas itu, kitorang ada buat experiment Science. Aku bawa mango tapi aku terlupa potong isi mango, hanya potong kulitnya sahaja. Bukan sekadar itu sahaja, masa Science, aku dengan ahli kumpulan yang lain tolong potongkan isi mango. Lepas potong je, letak sikit garam dan gula. And then, semua orang berebut nak makan mango. Nasib ada lebih aku bawa. Aku hanya bawa 3 biji je tapi malangnya mereka habiskan semua... Alahai~



Selepas rehat, kawan Sarah bagi Sarah minum Air Garam. PERGH!! Budak 2 ekor ni nak kena lempar dgn Fishy saya. *evil laugh* Sampai dah nak balik sekolah, kerja sekolah dah siap, lepas tu ketua kelas aku mintak kerja sekolah BI & BM saya. Yang pasal air garam tu, kawan aku letak 8 sudu garam, selepas minum je, I FEEL LIKE I'M IN THE SEA WITH FISHY. Haha.
Sampai sini saje la merepek saya... whee~ Entri akan datang nanti nak introduce my new classmate. hehe~

Assalamualaikum dan Kamsahamnida. :)

Labels: ,

blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart