Sunday, February 17, 2013
12:28 AM
Assalamualaikum and Annyeonghaseyo.
Hari ini adalah hari cuti CNY yang terakhir dan esok saya akan kembali ke sekolah penjara~ Kenapa nak merepek ni? Haha~ Jom join segmen unnie~

Click banner atas ini jika mahu join~

Saya soal basic question, next baru soal tentang lain~ whee~

Question:
1. Pernahkah unnie tersentuh tangan dgn lelaki lain pada masa yang lalu?
2. Pernahkah keluarga unnie menimpa masalah?
3. Pernahkah unnie dibuli/membuli? #kalau pernah, jom ikut saya dan Kyu buli member kecuali Yesung~ xD (macam bukan basic soalan je~ haha *evil laugh*)
4. Untuk masa kini, unnie ada lelaki lain tak?
5. Warna kegemaran unnie apa?
6. Pernahkah unnie difitnah oleh orang lain? Cecite panjang~ sikit.
7. Pernahkah unnie termenung semasa kelas dan didenda oleh guru?
8. Bagaimanakah unnie menenangkan hati yang sakit/sedih/marah?
9. Unnie ada berapa adik-beradik?
10. Pernahkah unnie bergaduh dengan BFF unnie dan berbaik semula lagi?
11. Benarkah unnie seorang ELF sahaja daripada keluarga unnie? #kalau ada, memang dahsyat sangat berebut dgn oppa~ *evil laugh*
12. Pernahkah unnie termimpi ngeri/seram? #bukan sedih atau romantik dgn oppa. xD
13. Pernahkah unnie masuk dalam majalah/surat khabar?
14. Jika Yesung oppa berkahwin dengan perempuan lain, bagaimanakah perasaan unnie? #cewaahh
15. Pernah berebut tengok tv dgn adik/family/kawan?
16. If Yesung challenge dancing with his members, who will win?
17. Kalau saengi(me) dapat 2 tiket percuma untuk konsert SuJu, will you come with me? :3
18. Jika Yesung adalah suami kepada unnie, apakah yang unnie akan bagi kepadanya?
19. Jika unnie ditegur oleh Yesung oppa, unnie akan buat apa ketika itu? *spying with Kyu*
20. Jika saengi pergi ke Korea dan ternampak SuJu oppa, unnie nak suruh saengi bagi apa? #kayanya saengi ni~

#p/s: Soalan 11 sampai 20 adalah soalan bersama Kpop/SuJu... Mianhae~
Jangan marah tau. *evil laugh*

Sampai sini saja la, Assalamualaikum dan Kamsahamnida.

Tag: unnie Tasya | unnie Zakiah | unnie AtinVIP

Labels:

blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart