Saturday, October 17, 2015
7:44 AM
Assalamualaikum.
First of all, Yumi nak berminta maaf sangat dengan para readers sebab tak update blog. Busy lah katakan. Hahaha. So tak lama lagi nak menghadapi final exam of the year. Memang banyak jgak lah terjadi selama Yumi ber-hiatus. Time cuti semi-final bulan 9 tu, Yumi ajak akak Yumi jalan2, dengan kawan dia and adik kawan dia(he's my friend too). Alaa bukannye selalu kan dapat keluar. hehe.

Having our dates at Cats Cafe in Johor Bahru

My drink at DC Comics Cafe, Puteri Harbour in Nusajaya

Me, my sister's friend and her brother at DC Comic Cafe


Tak nak letak banyak gambar nanti readers semua cemburu. hehe. Ada lagi nak ceritakan. Baru je minggu lepas sambut Hari Sukan Malaysia kan? Punya lah letih berjalan selama 10 ribu langkah lah konon. Tapi best ape haha.

Walking along 10 thousand steps with Miss Atilia and my friend, Dayang 

Alaa tu je ke? hehe tapi apa kaitan dgn tajuk entry ni. Well, sebenarnya Yumi ajak kwn Yumi datang rumah hari selasa lepas. Then ajak dia gi starbucks hari khamis lak. Memang best lah sebab susah nak kluar and asyik busy lah konon. Haha.

I called her Indah because she's so pretty even she's chubby. Hehe

Untuk pengetahuan semua, Yumi still in progress untuk menulis poem lagi. Just because I'm lack of ideas, korang boleh lah suggest apa2 ye. In the meantime, I'll post the poem soon. Bye and take care!
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Crystal Heart